Beauty

Mermaid brushes

Onlangs heb ik verschillende soorten mermaid brushes ontvangen. Het verbaasde mij hoe goedkoop de producten waren. Ik heb ze binnen gekregen en ik kon mijn ogen niet geloven! Het is zo een goede kwaliteit.

De linker borstel is heel er handig voor het contouren van je gezicht. Het maakt een super scherpe lijn. De haartjes zijn enorm zacht maar toch zo stevig aan elkaar gezet dat je er een strakke lijn mee kan maken.                                            De prijs: €1.63                                              Deze kun je hier vinden:
https://www.aliexpress.com/store/product/MAANGE-1-Pcs-Cosmetic-Brush-Professional-Powder-Makeup-Brushes-Set-Maquiagem-Foundation-Contour-Fish-Brush-Make/2068129_32813981116.html?spm=2114.12010612.0.0.UGE3z5

De rechter borstel zijn oogschaduw kwastjes. Natuurlijk kun je ze ook gebruiken om te highlighten of voor andere delen van het gezicht. Ook hier voor geld dat de haartjes erg zacht zijn maar toch stevig aan elkaar zijn gemaakt.                                                          De prijs: €3.21                                         Deze kun je hier vinden:
https://www.aliexpress.com/store/product/Professional-Mermaid-Makeup-Brushes-Set-Foundation-Liquid-Powder-Eyeshadow-Eyeliner-Lip-Concealer-Blending-Brush-Cosmetic-Tools/2068129_32820274882.html?spm=2114.12010612.0.0.uaXbU7


Lush Lipscrub ‘Sugar Plum Fairy’

Steeds vaker zag ik de Lush lipscrub voorbij komen bij  bekende beauty en fashionbloggers. Ik heb er even over nagedacht, maar toch besloot ik om het uit te proberen. Dus op een koude maandagmorgen besloot ik om even langs de Lush te gaan. Met het geluk zag ik dat zij een aantal nieuwe limited editions hadden. Ik werd zoals elk bezoekje gelijk geholpen door de vriendelijke werknemers van de Lush. Ik twijfelde heel erg tussen de wel bekende Popcorn lipscrub of de Sugar Plum Fairy. Zij vertelde mij dat de Sugar Plum Fairy maar voor even in de schappen staan en het een limited edition was. Toen was ik wel even verkocht en zag dit als enige mogelijkheid! Deze scrub heeft de geur van Casis. Iedereen kent dit drankje wel toch? Eenmaal op je lippen smaakt dit naar zoete bessen en wil je het van je lippen aflikken. Deze mooie paarse kleur maakt alles natuurlijk compleet. Al met al ben ik erg tevreden over het product en kan niet wachten tot een nieuwe collectie!

Het gebruik van deze lipscrub is erg simpel. Je neemt een klein beetje scrub op je vinger en wrijft dit een aantal keer over je lippen. Door de kristalsuiker in de scrub, zorgt het ervoor dat de dode huidcellen en droge plekjes worden verwijdert. Je lippen voelen hierna zijde zacht en verzorgt aan.

Dit product bevat alleen natuurlijke ingrediënten en is onder andere gemaakt van fijne kristalsuiker, zoete wilde sinaasappelolie en Jojoba-olie. Deze olie bevat goede verzorging voor de lippen.

  • Bedrag: €8,95
  • Lipscrub: Sugar Plum Fairy ‘Limited edition’
  • Verkrijgbaar: Lush

20161104_171412-1

————————————————————————

Starskin masker

Afgelopen tijd kwam ik dit product erg vaak tegen; in vlogs, op foto’s, in gewone video’s. Starskin blijkt dus een erg populair product te zijn zowel hier als in het buitenland. Ik vond het dus hoog tijd om mijn lezers  hier een review over te geven. Het merk Starskin heeft producten voor de belangrijkste verzorgingsdelen van je lichaam. Zo heb je natuurlijk producten voor het gezicht, ogen, voeten en handen. Ook heeft het producten voor elke type huid, zo heeft iedereen wel een masker die bij haar past. Er is ook een speciale lijn voor mannen maar die is wat beperkter.

Product informatie

Het product heb ik online besteld via de Douglas website. Er waren geen verzendkosten aan verbonden. Ik heb het product gekozen dat het best bij mij past. Je hebt natuurlijk heel veel meer soorten van Starskin. Tijdens het bestellen mag je 2 gratis proefmonsters uitkiezen en je kreeg er folders bij waar aanbiedingen bij staan die je kan gebruiken bij Douglas..

  • Bedrag: €9,95
  • Starskin: Behind the Scenes™ Balancing Coconut Bio-Cellulose Second Skin Face Mask
  • Verkrijgbaar: Douglas

starskinnn

Werking

Op de website stond dat het een geïrriteerde huid verbetert en helpt tegen een vlekkerige en rode huid. Het masker moet 1 tot 2 keer per week worden gebruikt.

  • Stap 1: Reinig de huid met water en maak het weer droog met een handdoek
  • Stap 2: Het masker bevat 3 lagen (A, B en C), verwijder laag A en C zodat je uiteindelijk de middelste laag over houd.
  • Stap 3: Leg het masker op je gezicht
  • Stap 4: Masseer het serum wat in het masker zit in je huid
  • Stap 5: Verwijder masker na 15-20 minuten
  • Stap 6: Masseer opnieuw het serum in de huid (NIET WASSEN!)

starskstarki

Conclusie

Het product bevalt mij erg goed. Het past goed bij mijn huidtype, dus het is makkelijk kiezen wat voor masker het best bij jou past. Na het gebruiken en verwijderen van het masker was mij huid wel aan de plakkerige kant maar dat ging vanzelf weer weg. Na 1 tot 2 uur voelde mijn huid wel zijde zacht aan. Ik had voor dat ik het masker ging gebruiken enorm last van oneffenheden en roodheid. Het was bizar dat na het gebruiken van het masker dat meteen werd vermindert. Mijn oneffenheden werden met de dag ook echt minder. Het enige nadeel aan dit product is dat er maar 1 masker in zit voor 1 keer gebruiken, dus is het best wel aan de prijzige kant. Op een schaal van 1 tot 10 geef ik dit product zeker een 8,5! Voor herhaling vatbaar.


Aussie shampoo & conditioner

Aussie shampoo & conditionerLaatst was ik bij de kruidvat. Niet met een doel, maar gewoon om te *kijken*. Kijken ja…. dat zeggen we allemaal wel eens. Al een hele lange tijd wou ik de Aussie shampoo en conditioner proberen. Ik zag hem dit keer in de aanbieding en kon hem dus niet laten liggen. De aanbieding was 2 Aussie producten voor €10. Normaal kost 1 product €7 per stuk. De producten kun je bijna in alle drogisterijen kopen (Etos, kruidvat, Trekpleister).  De Aussie producten heb je in verschillende soorten. Voor 4 verschillende soorten haar typen:

  • Aussome Volume: Voor bescherming en volume
  • Frizz Miracle: Gaan statisch en pluizend haar tegen
  • Miracle Moist: Voor beschadigt en droog haar
  • Repair Miracle: Voor alle soorten stroef haar

Ik zelf heb gekozen voor De Aussie Miracle Moist shampoo & conditioner, omdat mijn haar erg snel uitdroogt. Natuurlijk past bij iedereen iets anders maar voor mij was dit de best bijpassende. De producten heb ik als volgt gebruikt. Natuurlijk gebruik je eerst de shampoo. Je hebt niet veel nodig. Daarna spoel ik mijn haar uit met lauw water. Niet te heet, want dit maakt je haar pluizig en beschadigt het haar. Als alles uitgespoeld masseer je de conditioner goed in je haar. Maak dan je haar vast met een knot of een klep en laat het even intrekken. Ondertussen kun je natuurlijk je lichaam wassen. Hierna spoel je alles weer uit met lauw water.

Conclusie:

Wat mij meteen op viel is de heerlijke geur van het product. Het ruikt erg bekent, naar een soort snoepje. Wat ook erg aangenaam was is bij het uitspoelen van beide producten je haar meteen zijde zacht aan voelt. Na het wassen van het haar kam ik mijn haar meteen uit. Meestal heb ik dan erg last van klitten. Bij het gebruik van de shampoo en conditioner in combinatie leek dat enorm te zijn vermindert. Ook daarna leek mijn haar zachter en minder droog te voelen. Ook het pluizen was een stuk vermindert! Al met een al vind ik dit een enorm fijn product en raad ik het iedereen aan. Het is wel aan de prijzige kant, maar dan heb je ook wat.

Het merk Aussie verkoopt ook andere producten:

  • Droogshampoo
  • Haarmousse
  • Haarspray
  • Hitte beschermers

thumbnail_IMG-20160728-WA0005


Holiday He

Kort geleden heb ik een pakketje opgestuurd gekregen van het bedrijf Holiday He. In dit pakketje zaten een voetenscrub, een handwax en een lipgloss. Hier onder zul je een korte review vinden van de producten.

Soonpure Foot Exfoliating scrub gel:

Deze voetenscrub zorgt ervoor dat de oude huid onder de voeten wordt verwijdert en dat je voeten er goed uitzien en zacht aanvoelen. De structuur van deze gel is erg fijn, omdat het harde stukken bevat waarmee je goed de dode huidcellen kunt verwijderen. Mijn voeten voelen na het scrubben zeker zachter aan. Het enige nadeel van deze scrub is de geur. Het heeft een onaangename geur, maar voor de rest een fijn product! Het product is verkrijgbaar voor €14,74.

20160618_18211020160618_181954

—————————————————————————————————————————————————-

Whitelight tandenbleekset

Onlangs heb ik een tandenbleekset online besteld. Ik was op zoek naar een betaalbare tandenbleekset op het internet. In de eerste instantie had ik een andere set op het oog, namelijk: HiSmile teethwhitening. Alleen vond ik deze nog erg prijzig om voor de eerste keer uit te proberen. Uiteindelijk kwam ik bij whitelight terecht. Deze heb ik besteld voor €30,oo. Het was nog eens een actie ook, want je kreeg er 6 gratis tubes bij. (terwijl er normaal 2 bij zitten). Ik heb nu weer op de site gekeken en hij blijkt nu nog goedkoper te zijn, namelijk €23,95 met 6 extra tubes erbij.

In het pakket zat onder andere:

  • Whitelight LED apparaatje
  • 2 batterijen voor het LED apparaatje
  • 6 tubes gel
  • Mondstuk voor de gel

20160519_21402120160519_223043

Hoe gebruik je het:

20160519_22325920160519_22344220160519_223319

  • Stap 1: Poets eerst je tanden voor je het apparaat gebruikt
  • Stap 2: Zet beide batterijen op elkaar in het apparaatje en draai het knopje dicht
  • Stap 3: Doe de gel dan in het mondstuk (ongeveer 1 cm dik)
  • Stap 4: Doe het mondstuk in je mond en zorg dat je er goed op bijt
  • Stap 5: Stop het LED apparaat in je mond en druk op het knopje
  • Stap 6: Hou dit 10 minuten in je mond en spuug het dan weer uit

Mijn ervaring?!

Mijn ervaring hiermee was erg slecht. Ik heb dit apparaat ongeveer 2 a 3 weken gebruikt, elke dag 2 keer per dag en heb geen resultaat gezien. Wat ik erg raar vond is dat 1 van de tubes een groene gel had en de rest doorzichtig/wit. Voor de rest was het erg onprettig in de mond. Ik kreeg er een droge en onprettig gevoel in mijn keel. Ook stond er op het pakketje dat je het LED apparaat 10 minuten in je mond moet houden en het lichtje dan vanzelf uit gaat (wat erg handig kan zijn als je vergeten bent hoe laat je bent begonnen). Dit was bij mij niet het geval. Ik moest zelf bij houden wanneer ik het in me mond had gestopt. Kort om vond ik dit product niet goed en raad ik het jullie zeker niet aan!


Unboxing Yves-Rocher

Reeds was er een super goede actie op www.yvesrocher.nl. Yves Rocher verkoopt onder andere parfum, make-up, bad/douche producten en haarproducten. Het doel van Yves Rocher is om natuurlijke producten aan te bieden voor alle vrouwen. Ik heb een grote bestelling geplaatst en hieronder zal je van een aantal bestelde producten de review zien.

Hydra Vegetal:                                                                                                                                              Deze crème is een 24 uur Intensief Hydraterende Gelcrème. Ik heb deze crème aangeschaft, omdat ik een erge droge huid heb en op het potje wordt aangegeven dat de huid 24 uur lang hydrateert. Bij het aanbrengen van de crème voelt het erg koud en licht aan, wat ik persoonlijk erg fijn vind! Ook trekt de crème direct je huid in. Waar ik nog aan moet wennen is de geur van de crème. Het ruikt erg zwaar bij het aanbrengen, maar voor de rest een prima crème in een super leuk potje! Deze crème is verkrijgbaar op www.Yves-Rocher/HydraVegetal.nl voor €10,90

Screenshot_2016-04-23-12-55-54-1

Lippenbalsems:                                                                                                                                                  Naast huidproducten heb ik ook een aantal lipproducten besteld. Deze producten spraken mij erg aan, omdat er veel variatie was. Elke smaak had een andere werking. Ik heb 3 verschillende smaken  uitgekozen:             

  • Karitéboter: Hersteld beschadigde lippen
  • Macademia: Beschermt en verzorgt de lippen
  • Kers: Voor een glossy look

Andere smaken waren: kokos, vanille, framboos en aardbei. Het product is lekker compact en klein en is handig om altijd bij je te hebben. Ik heb het altijd in mijn tas zitten. Ook voelt het heerlijk zacht aan op de lippen. Het glijd als het waren langs je lippen heen. De geuren van deze producten zijn ook erg lekker! Het product is verkrijgbaar op www.Yves-Rocher/Lippenbalsem.nl voor €2,50 per balsem.

Screenshot_2016-04-23-13-02-18-1

Deodorant crème voor de voeten:                                                                                                              Voeten deodorant, wat klinkt dat gek! Dat is ook de reden, waarom ik dit uitgekozen heb. De zomer komt eraan en natuurlijk wil iedereen fris, ruikende voetjes hebben in zijn sandalen! Ik heb zelf nog nooit gehoord van een voeten deodorant, maar bij het gebruiken ervan was ik aangenaam verrast. De crème heeft een sterke geur van lavendel en mint en de geur blijft super lang zitten. Ook deze crème voelt erg koud aan en trekt direct in de huid, waardoor de voeten zijde zacht aanvoelen. Ik breng deze crème iedere ochtend aan, voordat ik mijn schoenen aandoe en je zult merken dat je nauwelijks last meer zult hebben van zweetvoeten! Dit product is verkrijgbaar op www.Yves-Rocher/Voetendeodorant.nl voor €8,90.

20160421_184559

48 uur anti pluis serum:                                                                                                                                                           Deze 48 uur anti pluis serum heb ik aangeschaft, omdat ik af en toe best pluizig haar heb. Dit meestal in de zomer, tijdens warm weer. Het product is erg makkelijk aan te brengen, door middel van het pompje. Het product moet aangebracht worden na het douchen, op handdoek droog haar. De geur van het product ruikt erg milieuvriendelijk. Het doet me denken aan de geuren van de natuur. Maar het belangrijkste is dat het product super goed werkt! Na het aanbrengen van deze serum is ongeveer 80% gepluisd haar verdwenen. Het haar voelt super zacht aan en ziet er erg soepel uit. De serum werkt ook na getangd/gekruld of geföhnd haar. Dit product is verkrijgbaar op www.Yves-Rover/Antipluis.nl voor €11,90

 20160421_184417                                                                                                                   —————————————————————————————————————————————————-

 Teeth Whitening Strips

Een poosje geleden heb ik besloten om de ‘Teeth whitening strips’ uit te testen, ook wel bekend als ‘de witte tanden strips’. Deze kuur bestaat uit 28 strips, die je elke dag 30 minuten moet aanbrengen.  Er bestaan veel verschillende merken, maar ik heb het merk Advanced Teeth uitgeprobeerd. Het werkt als volgt:

Stap 1: Poets enkele uren voor gebruik de tanden. In het zakje bevatten zich 2 Whitestrips voor wittere tanden, 1 voor de bovenkant en 1 voor de onderkant van je tanden

Stap 2: Verwijder het plastic velletje van de Whitestrips en plak deze met de gelzijde tegen de tanden aan. Druk ze vervolgens zachtjes aan.                                                                                   LET OP: De whitestrips mogen niet in contact komen met het tandvlees

Stap 3: Laat dit 30 minuten intrekken en verwijder beide strips na 30 minuten. Eventueel mond spoelen met water

Voor het beste resultaat herhaal je bovenstaande stappen gedurende 14 dagen dagelijks of totdat het gewenste resultaat bereikt is.

20160416_13324528pcs-set-Professional-font-b-Teeth-b-font-font-b-Tooth-b-font-font-b-Whitening

20160416_212856
Bovenstaande strip voor boventanden en de onderstaande strip voor de ondertanden

Ik vindt dat deze whitening strips een grote teleurstelling zijn geweest. Ten eerste stond er niet goed vermeld op de verpakking hoelang je deze kuur moet aanhouden. Ik heb elke avond voor het tanden poetsen de trips aangebracht en daarna mijn tanden gepoetst. Dit heb ik dus 28 dagen achter elkaar gedaan, totdat ik op het internet las dat de kuur 14 dagen moet duren, dus 2 strips per dag. Ik was toen al klaar en heel de kuur is dus verpest. SUPER ZONDE! Wat ik wel handig vindt is dat er een tintenkaart bij zit. Zo kun je zien of er resultaat geboekt is. Ook is de smaak niet vies. Het smaakt gelukkig gewoon naar tandpasta en is volkomen pijnloos. Maar bij mij helaas geen resultaat te zien

Zijn jullie wel tevreden over het resultaat? en vinden jullie dit wel een fijn product, laat het mij dan even weten! Misschien probeer ik dit dan opnieuw, op de juiste manier en schrijf ik hier een nieuwe review over.

—————————————————————————————————————————————————-

Olaz Double action sensitive daycare primer

Kortgeleden zocht ik naar een voedende crème voor mijn overgevoelige, droge huid. Ik heb al een aantal verschillende dagcrèmes geprobeerd onder andere die van het merk van Ici Paris en Douglas. Ik heb gemerkt dat deze crèmes mijn huid erg rood maken, omdat het product teveel parfum bevat. Ik heb reeds erg veel goede reviews gezien over de dagcrème van Olaz.

Wat ik erg fijn vindt aan deze crème is de dubbele werking ervan. De crème is eigenlijk een 2 in 1. De crème zorgt ervoor dat je huid er egaler en zachter uitziet, maar een grote pluspunt is dat deze crème een goede basis is voor het aanbrengen van make-up, of ook wel bekend als een primer. Dit voelt zoveel prettiger aan, in plaats van eerst een laag dagcrème, vervolgens een laag primer en daarna een laag make-up. NEE, hier hoef je alleen de dagcrème en primer in 1 aan te brengen en je make-up is ready to go!

Deze dagcrème heb ik gekocht bij de kruidvat voor €6,09

kruidvat.nl

20160418_183402.jpg

—————————————————————————————————————————————————-

Andrélon Oil & Care

Andrélon heeft sinds kort een nieuwe lijn, speciaal voor droog en kroezig haar: Oil & Care. Laat ik daar nou net last van hebben! Deze voedende crème bevat verschillende oliën waaronder Marokkaanse arganolie, olijfolie en kokosolie. Deze oliën worden helemaal opgenomen door het haar en zorgt ervoor dat het haar zacht aanvoelt, het haar verstevigd en een natuurlijke uitstraling krijgt.

Het eerste wat mij opviel was de GEWELDIGE geur van deze crème. Dit komt waarschijnlijk door de oliën. De crème mag je niet inbrengen bij nat haar, dus als je haar na het douchen droog is, is dit de perfecte timing. Na het insmeren van deze crème, ziet mij haar er super glanzend en gezond uit!

Dit is zeker een aanrader. Deze crème is verkrijgbaar bij alle drogisterijen voor €3,89,-

Dit is geen geld voor zo’n goed product!

www.Andrelon.nl

20160418_181411.jpg

Plaats een reactie