DIY’s & Decor

Animal mold

Een tijdje terug kreeg ik een mold opgestuurd van een webshop. Dit ging om een mold met wilde dieren erop. Hoe leuk ik het ook vind om 3D dieren van fondant te maken, het kost mij altijd erg veel tijd. Ook het laten uitharden van 3D figuren duurt minimaal 2 dagen. Ik besloot dus toen ik iets mocht uit zoeken voor een mold te gaan die uit verschillende wilde dieren bestaat. Nou krijg ik deze pas binnen en wil ik jullie vertellen dat het enorm goede kwaliteit is. De diertjes die er op staan zijn kinderlijk en speels. Al met al een goede tip om te kopen dus. Je kunt deze mold vinden bij:  https://m.aliexpress.com/store/1629081?trace=store2mobilestoreNew#/

————————————————————–

 

Spuitmondjes

Er word regelmatig gevraagd in de bakkerij industrie wat voor spuitmondjes en technieken er worden gebruikt bij het opspuiten van bijvoorbeeld taarten, cupcakes etc. In samenwerking met een online winkel kan ik nu makkelijk aan jullie uitleggen wat voor spuitmondjes er zijn en wat je hier mee kan maken. Ik heb deze in 3 categorieën verdeelt. De spuitmondjes die je hier op mijn blog ziet kan je vinden op de website: https://nl.aliexpress.com/store/2408081?spm=a2g0z.10010108.0.0.sFIMXs

De ‘gewone’ spuitmondjes

De gewone spuitmondjes worden meestal gebruikt voor het opspuiten van toefjes. Er zijn veel verschillende soorten toefjes dus ook verschillende spuitmondjes. De spuitjes die je hieronder ziet zijn de gewone spuitmondjes. Hier kan je gewone toef meemaken zonder enig effect. Ook kun je een toef maken met een kartelspuit. Dit geeft een lijntjeseffect. Ook is er een verschil van hoeveel kartels er zijn en of ze zijn gebogen of dat ze recht op staan. Dit geeft allemaal een verschillend effect. De toefjes maak je door middel van een rond draaiende beweging met je hand te maken.

20170715_133830.jpg   Screenshot_20170715-134558

De ‘Russische’ spuitmondjes

De Russische spuitmondjes geven een wat voller effect. Dit spuitmondje is makkelijker in gebruik dan de gewone. Je hoeft niet zelf een draaiende beweging te maken met je hand om het effect van een toefje te creëren. Je houd je hand op de plek waar je het toefje wilt hebben en drukt de spuitzak in. Wel bepaal de zelf de hoogte van het toefje. Ook voor dit spuitmondje geld dat er verschillende modellen voor zijn en ze dus allemaal een ander effect geven.

De ‘Koreaanse’ spuitmondjes

De Koreaanse spuitjes hebben allemaal een langwerpige snee. Dit effect moet je alleen wel even onder de knie krijgen. Het is wat lastiger om te gebruiken. Het geef een rafelig effect waarbij de laagjes langs elkaar heen vallen.


Home ideas

blog.png

  1.  Crystal Candle: VINCIGANT Speciality store €9,08
  2. Silver see-trough vase: H&M €10,00
  3. Maroccan Tajin: Marocco €10,00
  4. Black plate: Beverwijk €8,00

 ———————————————————————–

Denim jacket

Vandaag hebben wij onze eigen jasje bewerkt. Via een online website hebben wij buttons besteld die je op een jasje kan plakken om een extra effect te geven. Vandaag zullen wij jullie uitleggen hoe wij dit hebben gedaan.

 Benodigdheden:

  • Buttons: Kun je eigenlijk overal vinden (het licht eraan welk model je wilt). wil je speciaal deze kun je die ook bij ons bestellen
  • Krijtje: Hobbywinkel €1,50 voor 3
  • Strijkijzer:Veel te lang geleden 😦 (maar bv bij blokker, marskramer, Wehkamp)
  • Een goedkoop spijkerjasje: Primark €30,00

Stappenplan:

  • Stap 1: Leg het spijkerjasje plat op de grond neer
  • Stap 2: Kruis met het krijtje de plekjes op het spijkerjasje aan waar jij de buttons op wilt plakken
  • Stap 3: Leg de buttons op de plekjes waar de getekende kruisje liggen
  • Stap 4: Plaats de strijkijzer op de buttons en zet het stoomeffect op de strijkijzer aan
  • Stap 5: Als het goed is zal er nu enorme wolken van stoom ontstaan
  • Stap 6: Wrijf de buttons met de strijkijzer goed aan
  • Stap 7: Klaar is kees!

Eindresultaat:

Heb jij nog eventueel vragen dan kun je ons email vinden bij contacten: E-mailadres of laat hieronder een reactie achter.

—————————————————————————————————————————————————-

Geldboom

Vandaag hebben wij een geldboom gemaakt voor een collega van mijn zus die binnenkort het huwelijk in stapt. Een kleinigheidje is daarom altijd leuk om te geven. Samen met de collega’s hebben we geld ingezameld en aan de boom gehangen. Alles is wel echt apart gekocht en moest dus in elkaar worden gezet tot een mooi geheel. Ook de letters op de glazen kaarshouder is zelf gemaakt.

Vind jij dit nou een leuk idee en ben je niet zo creatief of heb je het gewoon te druk? Dan kun je dit leuke cadeau setje natuurlijk altijd bij ons aanvragen. Ook voor andere vragen kun je natuurlijk altijd mailen!

*Bij contacten vind je ons e-mailadres

Benodigdheden:

  • Dienblad: Action €3,00
  • Glazen kaarshouder: Action €1,35
  • Langwerpige glazen kleine fles met kant: Action €1,00
  • Langwerpige glazen grote fles met kant: Action €1,35
  • Witte takken: Action €1,50
  • Letters: Solo €1,00

Screenshot_2016-04-10-21-05-14-1.png

Plaats een reactie